Meer weten?

Bel of mail:

Jan Wick Kranenburg

Huygensstraat 44
2201 DK Noordwijk
M: 
06-55852240
T:
 020-8200075
M: 
jw@thingsconnected.nl

naam *
naam

Over ons:

We maken producten meetbaar en kunnen daardoor processen optimaliseren. We verlagen operationele kosten en creëren betere gebruikservaringen. Daarom ontwikkelen we intelligente ultra-low power sensoren die met behulp van slimme algoritmes data beschikbaar maken voor eigenaren, gebruikers, onderhoudspartijen en producenten. Door inzicht te krijgen in het gebruik van producten kunnen we voorspellen wanneer producten aandacht nodig hebben en kunnen we het proces, waar de producten voor ingezet worden, optimaliseren.

Things Connected is winnaar van de ‘Dragon’s Den’ bij de Accenture innovation awards en volgens de KvK MKB innovatie top 100, behoort Things Connected al 2 jaar achtereen bij de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland.


Het team:

rond profiel foto jw.png

Jan Wick
Kranenburg

Chief Product

Heeft als ondernemer middenin de opkomst en evolutie van het mobiel internet gestaan. Stond aan de basis van één van de meest toonaangevende mobiele app ontwikkelaars van Nederland. Heeft in 2015 een succesvolle exit gecreëerd. Met ‘Things Connected’ richt hij zich wederom op de nieuwste generatie internet, dit keer het Internet of Things (IoT). Hij haalt zijn plezier uit het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten met een focus op innovatie, disruptie en user-centric design, waarbij IT een prachtige enabler is.

Jan Wick is mede-oprichter van Things Connected en verantwoordelijk voor product- en business development.

 
THINGS-CONNECTED-MAARTEN.jpg

Maarten
van der Schrieck

Chief Software

Studeerde Technische Natuurkunde in Delft en Rechten in Leiden. Heeft als ondernemer het data-driven, online-assessment bedrijf MatchQ uitgebouwd en in 2018 succesvol verkocht. Heeft specialismen in diverse deelgebieden zoals elektronica, data analyses, algoritmes en software ontwikkeling. Is door deze unieke combinatie in staat om end-to-end de regie te voeren over de ontwikkeling van het Connected Cloud Platform in combinatie met de firmware van de Intellinode.

Maarten is mede-oprichter van Things Connected en verantwoordelijk voor de hard- en software ontwikkelingen.

 
Reinier-Heeres-ConvertImage.jpg

Reinier
Heeres

Chief Data

Na zijn studie technische natuurkunde in Delft koos Reinier het academische pad: hij deed promotie-onderzoek in Delft en werkte als postdoc bij Yale University in de VS. Ondanks een vaste aanstelling bij onderzoekscentrum CEA in Frankrijk, bekroop hem toch het gevoel dat directe toepasbaarheid van het onderzoek voor hem te ver vooruit lag. Hij hakte de knoop door en sloot zich aan bij Things Connected. Daar past hij zijn natuurkunde- en software ontwikkelingservaring toe in het ontwerp en de data-analyse die horen bij geavanceerde IoT systemen.

Reinier is verantwoordelijk voor data analyses.