Over ons

We zijn een zeer ervaren, agile en innovatief team van enthousiaste en gedreven specialisten. We geloven sterk in de toekomst van ‘The Internet of Things’ (IoT).

In de wereld van IoT en predictive maintenance komen de maakindustrie en IT bij elkaar. Disciplines die traditioneel veel van elkaar verschillen. Wij spreken de taal van de maakindustrie en hebben de kennis en kunde van IT. We slaan de brug tussen beide werelden en bieden een totaaloplossing. 


Nice to meet you

 
THINGS-CONNECTED-JANWICK_1.png

Jan Wick/
Kranenburg

Is een gedreven serie-ondernemer die aan de basis stond van de meest toonaangevende mobiele app ontwikkelaar in Nederland, The Mobile Company. Heeft in 2015 een succesvolle exit gecreëerd om zich volledig te kunnen toeleggen op de volgende belangrijke technologische ontwikkeling: The Internet of Things.

Jan Wick is mede-oprichter van Things Connected en verantwoordelijk voor marketing en business development.

THINGS CONNECTED MAARTEN VAN DER SCHRIEK

Maarten/
van der Schrieck

Is serie-ondernemer die Technische Natuurkunde in Delft en Rechten in Leiden studeerde. Heeft specialismen in diverse deelgebieden zoals electronica, software en mobile app development. Is door deze unieke combinatie in staat om end-to-end de regie te voeren over de ontwikkeling van het connected/platform.

Maarten is mede-oprichter van Things Connected en verantwoordelijk voor de hard- en software ontwikkelingen.

 
 

Wil je meer weten over het connected/platform?

Neem dan contact op met:

Jan Wick Kranenburg

M: 06-55852240

T: 020-8200075

M: jw@thingsconnected.nl

Johan Huizingalaan 400

1066 JS Amsterdam

(B.Amsterdam / Gebouw B3)