Hoe we het doen

We hebben software ontwikkeld die eenvoudig kan communiceren met jouw producten. We noemen dit platform het connected/platform. Dit softwareplatform meet de producten en maakt analyses om het benodigde onderhoud voorspelbaar en dus planbaar te maken. Ons doel is om te komen tot 100% voorspelbaar onderhoud. Op deze manier zal de klantbeleving aanzienlijk verbeteren en wordt een grote kostenbesparing binnen de service organisatie gerealiseerd. 

THINGS CONNECTED.jpg

Het connected/platform omvat:

 
THINGS CONNECTED

Gateway functionaliteiten naar diverse IoT netwerken, waaronder het LoRa netwerk. Deze gateway zorgt voor de connectiviteit tussen jouw product en het connected/platform.
 

THINGS CONNECTED

Een zeer hoog
beveiligingsniveau. Alle data wordt beveiligd middels end-to-end encryptie. Waarbij het connected/platform operationeel is in een beveiligde private cloud omgeving.

THINGS CONNECTED

Diverse big data- & analyse modules. Met deze modules worden de voorspellende waardes gegenereerd en de ideale service behoefte in kaart gebracht. Deze modules leveren tevens de grondbeginselen voor de productinnovatie. 

 

THINGS CONNECTED

Diverse open API’s voor de integratie met back-end (CRM/ERP) omgevingen. Hiermee kunnen we de door het connected/platform gegeneerde data en alerts ook onderbrengen in jouw core CRM/ERP systemen.


THINGS CONNECTED

Een speciale website. Het connected/platform is gericht op diverse gebruikers die allemaal hun eigen  informatiebehoefte hebben. Deze gebruikers kunnen inloggen op de website waar informatie beschikbaar is die is toegespitst op hun behoefte.

THINGS CONNECTED

Diverse mobiele applicaties. Het connected/platform is gericht op diverse gebruikers die allemaal hun eigen behoefte aan informatie hebben. Voor al deze gebruikers zijn mobiele app's beschikbaar waarbij gebruikers altijd en eenvoudig toegang hebben tot specifieke informatie.

THINGS CONNECTED

Notificatie engines voor mail en mobiele push notificaties. Voor het uitsturen van notificaties voor bijvoorbeeld preventief en correctief onderhoud is een notificatie engine  ontwikkeld. Met deze engine worden e-mails, push notificaties voor mobiele applicaties en XML notificaties verstuurd.

THINGS CONNECTED

End-to-end integratie. Het connected/platform is geoptimaliseerd voor de communicatie met electronica over low power en long range IoT netwerken zoals LoRa. Het platform kan niet alleen data ontvangen, maar ook data versturen. Hierdoor ontstaan functionaliteiten zoals het op afstand besturen van producten.