WAT WE DOEN/

We leveren de totaal-oplossing voor het voorspelbaar maken van onderhoud aan jouw producten. Ons connected/platform en bijbehorende hardware is eenvoudig, snel en kosteneffectief te integreren in jouw producten, processen en CRM-systemen.


TC-CIJFERS.jpg

We verbinden

We helpen je met het aansluiten van jouw producten op het internet. We zorgen voor electronica en de netwerk connectiviteit. Jouw data wordt veilig en kosteneffectief verzonden en ontvangen door ons platform.

TC-CIJFERS2.jpg

We verzamelen

Alle connected producten in het veld sturen nu op regelmatige basis hun gebruiksinformatie naar het platform. Deze enorme hoeveelheid noemen we Big data en maken we gereed voor diverse analyses.

TC-CIJFERS3.jpg

We analyseren

Uit de analyse van de data kunnen we voorspellende waarden genereren. Zodoende kunnen we bepalen wanneer er preventief onderhoud moet plaatsvinden en op welke momenten dit het meest gelegen komt bij jouw klant. Daarnaast gebruiken we de geanalyseerde data voor het innoveren van jouw producten. We kunnen precies meten op welke punten en onder welke omstandigheden jouw producten optimaler zullen functioneren.


TC-CIJFERS4.jpg

We bewaken & besturen

Doordat het product 'connected' is, worden we direct gealarmeerd wanneer een product in storing staat. Hiermee kunnen we service organisatie en de gebruiker op de hoogte brengen. We kunnen op afstand zien welke actie nodig is en welke onderdelen benodigd zijn voor het verhelpen van de storing. Daarnaast kunnen producten op afstand bestuurd worden.

TC-CIJFERS5.jpg

We tonen & delen

Met behulp van een website en diverse mobiele apps (Android en iOS) geven we een volledig en grafisch inzicht in de performance en analyses van jouw producten. Met behulp van diverse notificatietools als email en mobiele pushnotificaties kunnen we jou en je klanten direct informeren.

TC-CIJFERS6.jpg

We doen

We helpen jou met het innoveren en doorontwikkelen van jouw producten en/of service organisatie. Je bent geen klant, maar onze partner. We luisteren en vertalen jouw wensen naar nieuwe functionaliteiten binnen ons platform.