De voordelen

Door het connected/platform in te zetten binnen jouw organisatie kunnen we de service op jouw producten voorspellen en dus beter planbaar maken. Dat levert enerzijds een kostenbesparing en efficiëntieverbetering op en anderzijds verhoog je de klanttevredenheid aanzienlijk.


Out-of-the-box oplossing.

Het connected/platform is een kant-en-klare softwareoplossing. Ook wel een SaaS oplossing genoemd (software as a service). Het werkt vrij eenvoudig volgens een plug-and-play principe. Het is gemakkelijk en snel te integreren in bedrijfs- en productie processen. De oplossing draait in private clouds en kent een hoogwaardig beveiligingsniveau.

THINGS CONNECTED

Geen investering, pay as you go.

Er zijn geen investeringen nodig om het connected/platform in te zetten. Je betaalt alleen per aangesloten product. Het software platform wordt continue door ontwikkeld. Onze klanten zijn onze partners, we luisteren en vertalen jullie wensen naar praktische functionaliteiten in het platform en stellen dat aan al onze klanten beschikbaar. 

THINGS CONNECTED

Heel veel blije klanten.

Klanten gaan van correctief onderhoud naar preventief en gepland onderhoud. Service wanneer het hun uitkomt, niet wanneer het hun overkomt. Daar krijg je heel veel blije klanten van. :-)

 


THINGS CONNECTED

Eenvoudige integratie met jouw CRM/ERP omgeving.

Het connected/platform beschikt over diverse open API’s voor de integratie met jouw back-end (CRM/ERP) omgeving. Het CRM/ERP systeem is het kloppend hart van jouw organisatie, dat begrijpen wij maar al te goed. De informatie uit ons platform kan dus ook in jouw eigen back-systemen beschikbaar komen.

THINGS CONNECTED

Alle gebruikers in de keten worden ondersteund.

Het connected/platform heeft een afgeschermde website en diverse mobiele applicaties. Deze zijn op maat ontwikkeld voor de diverse gebruikers in de keten, zoals:

/Servicemonteurs
/Management
/Installateurs
/Toeleveranciers
/Facility management
/Producenten
/Eind gebruikers

THINGS CONNECTED

Innoveren, optimaliseren en kostenverlagingen.

De inzet van het connected/platform stelt je in staat om jouw serviceorganisatie te optimaliseren en aanzienlijke kostenreducties te realiseren. Daarnaast genereert het platform zeer waardevolle geanalyseerde data waarmee je je producten kunt innoveren en optimaliseren. Last but not least, met het connected/platform ontstaan nieuwe business modellen voor jouw producten zoals 'pay-per-use' pricing.